header
......

PortadaQui som...Legislació, normativa, convenis, taules salarials...Guies d'utilitatSeccions sindicalsAfiliació en línia, serveis a l'afiliacióConsultes sindicalsPublicacionsMaterial gràfic: baixa i difònEnllaços

perm

fogasa

noven

est


 

 


 
Comunicat de suport de la Federació de Serveis a les mobilitzacions de CIG-Servizos que es duran a terme el dimecres 18 de gener 

Per a informació completa dels fets i convocatòries, piqueu ací

Companys i companyes,

des de la Federació de serveis de la Intersindical-CSC -i per extensió del conjunt de l'organització- volem expressar el nostre suport a les mobilitzacions en defensa de la llibertat d'acció sindical que està duent a terme Cig-Servizos.

Com a organitzacions agermanades per l'internacionalisme solidari i la col·laboració mútua considerem els atacs soferts pels militants de CIG-Servizos com un greuge a nosaltres mateixos/es.

Així mateix volem expressar la nostra solidaritat i suport als companys Adolfo i Marcos i rebutjar obertament la judicialització i repressió que està patint la legítima defensa dels drets dels i les treballadores.

Com bé diuen els i les companyes de CIG-Servizos “Defensar-nos com a classe és un dret, no un delicte”. No defallirem d'exercir aquest drets.

Visca la Classe Treballadora!
Viva Galiza ceibe!
Visca la terra!

Federació de Serveis de la Intersindical-CSC

Comentaris

Comments are not available for this entry.

 

intersindical-csc

5congres

bloc_indepePowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 7.1.33 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed